top

 

 

En oase i Søborg får nyt liv

BNS har fået tildelt BOLIV – fremtidens liv og boliger på Kellersvej. Her får beboere og brugere nye og ombyggede boliger og faciliteter som ramme om deres hverdag og aktiviteter.

Den lille oase på Kellersvej ligger lige netop gemt væk fra hovedtrafikårer, naturskønt og op til et fredet område. De smukke, bevaringsværdige bygninger giver området sjæl. Her har Gladsaxe kommune en række institutioner primært for voksne, der er udviklingshæmmede eller har fysiske handicaps. Gladsaxe kommune udbød hovedentreprisen tidligere på året med rådgiverteam CUBO/Force4 og Oluf Jørgensen med Moe som bygherrerådgiver. B. Nygaard Sørensen A/S har fået tildelt opgaven efter forhandlingsrunde og aflevering af revideret tilbud.

Pris, bløde værdier, samarbejde og ejerskab

- Vi er stolte over at have fået et projekt som BOLIV, fortæller Tilbudschef Jens Molter. Sammen med Afdelingschef John Engelstrup har han stået i spidsen for det tilbud, der er vurderet økonomisk mest fordelagtigt på baggrund af pris (40%) og øvrige parametre f.eks. byggeproces og DGNB (i alt 60%).

- Vi har lagt et stort stykke arbejde i at ramme rigtigt både på prisen og på de bløde værdier. Som for eksempel hensyntagen til brugere under byggeprocessen, inddragelse og bæredygtighed.

John Engelstrup fortsætter: - Samtidig er det en sag, som fokuserer på meget af det, B. Nygaard Sørensen A/S gerne vil kendes på. F.eks. at vi arbejder meget målrettet med dialog og samarbejde, hvor vi gerne ser, at også slutbrugeren er tænkt med. Han uddyber: - Vi vil også gerne committe os til - og forventer selv - ejerskab og involvering hos alle hele vejen rundt: Fra den enkelte håndværker til bygherre og rådgiverne. Det lægger BOLIV også selv op til. Så vi har et meget fint udgangspunkt fra start.

Byggeri i gang – institutioner i drift

Institutionerne vil være i drift under byggeriet, som går i gang senere på året. Her venter en længerevarende proces med nedrivning, renovering og nyopførelse før brugere, pårørende, medarbejdere - og mange flere - igen kan nyde det attraktive område fuldt ud. .