top

 

 

Kasper og Jesper og ....

BNS byder hjerteligt velkommen til tre nye medarbejdere. Efter Kasper og Jesper følger - dog ikke Jonathan - Georgios. De tre skal berige Nyt Helsingør Stadion, IT-området og Lean-processerne i BNS.

Kasper – Byggeleder på Helsingør Stadion

Kasper Danni Kirk Madsen er startet som byggeleder på Helsingør Stadion. Han kommer fra en stilling som konstruktionsingeniør inden for træ-, beton- og stålkonstruktioner. Kasper har en baggrund, hvor han har medvirket praktisk som arbejdsmand i et tømrersjak inden sin uddannelse fra DTU (byggeri og infrastruktur).

Jesper – IT Manager

BNS har ansat Jesper Mandix Praud som IT Manager. Han skal bidrage på baggrund af sin mangeårige erfaring med IT og som IT-Project Manager. Hans rolle bliver at føre BNS’ udvikling i den rigtige retning – i rette tempo – og med fokus på, at medarbejderne understøttes optimalt IT-mæssigt, når de udfører deres arbejde på byggesagerne.

Georgios – procesarbejde Lean

Georgios Zafeirakis er i et længerevarende praktikforløb hos B. Nygaard Sørensen A/S. Han er uddannet ingeniør (i Grækenland) og har taget en Masters i ”Construction Management” ved Aalborg Universitet i København. Georgios skal være en del af procesafdelingen og i tæt samarbejde med Proceskoordinator Joachim Skovbogaard bl.a. afprøve teorier fra LEAN på forskellige byggepladser.

Afdelingschef i B. Nygaard Sørensen A/S John Engelstrup er leder for alle tre og glad for sine nye profiler.

Han udtaler:

- Både for sagerne og arbejdsgangene betyder disse profiler forstærkning på både kort og langt sigt.  Samtidig er vi altid glade, når BNS tiltrækker dygtige folk.
Endnu engang velkommen.

Til både Kasper og Jesper og Georgios!!