top

 

 

Kårde og kåring i BNS

Sportsglade BNS er traditionen tro i gang med BNS Cup. I torsdags stod den på fægtning med kårde. Mere om det her, hvor vi også tillader os at prale med, at én af vores medarbejdere er blevet kåret…

I BNS Cup’en er medarbejderne delt i hold som dyster mod hinanden indenfor forskellige discipliner.

Fægtning for alvor – og for sjov

De mange sportsivrige BNS’ere gik selvfølgelig til fægtningen med stor kampgejst, så både sved og eder føg rundt. Men selvfølgelig skaber BNS i høj grad også arrangementer som den slags, for at medarbejderne skal have det sjovt sammen.

Som Arbejdsmiljøchef Jens Dentov siger:

- BNS Cup’en bidrager med sjov og spas og det mener vi i BNS er meget vigtigt også at give plads til i hverdagen. Så får trivsel og fællesskab lige et ’nøk’ i den rigtige retning.

Talentfuld pigefodboldtræner i fritiden

Også i fritiden giver mange BNS’ere noget af sig selv og for vores Tilbudsleder Steven Kloster Simonsen resulterede dette forleden i en særlig kåring. Han modtog nemlig prisen som Årets Træner 2018 i Snekkersten IF, hvor han træner og motiverer en flok seje fodboldpiger. Klubben er én af Sjællands større klubber med cirka 850 medlemmer. Nominering/udvælgelse er foretaget blandt de mange andre trænere og ledere. Sådan, Kloster, tillykke!!

Hvem der bliver kåret som årets vinder af BNS Cup’en står lidt endnu hen i det uvisse. Følg med på LinkedIn og bns.dk.