top

 

 

Rejsegilde på Fælleshuset i Carlsberg Byen

Fælles kampånd og traditioner var nøgleordene i talen fra BNS’ afdelingschef Hans Erik Jensen, da der var rejsegilde på boliger og fælleshus på den gamle bryggerigrund.

Traditionen tro blev der tirsdag afholdt rejsegilde på den flotte gamle administrationsbygning i Carlsberg Byen, som BNS nu står for at renovere og bygge om til boliger og fælleshus. Og traditionen tro var håndværkere, rådgivere, underleverandører og bygherre da også troppet op til taler, lune pølser, kolde vand og hurra-råb for at fejre byggeriet.

Men som afdelingschef Hans Erik Jensen påpegede i sin tale, så bliver traditioner forfinet og ændret med tiden. Det er da heller ikke tømrerne, der har stået for at rejse spærene på dette byggeri, men derimod smedene, der har haft fornøjelsen.

Og i ombygningen af denne gamle bevaringsværdige bygning fra 1903 dukker der hele tiden uforudsete ting op, som både udfordrer de projekterende og de enkelte fag.

Men med fælles indsats, gode relationer og til tider utraditionelle løsninger skal byggeriet nok komme i mål, lød det fra Hans Erik.

”For når ting er svære og løsninger ikke altid ligger lige for, så er kendskabet og relationen til hinanden altafgørende, hvis vi sammen skal lykkes”, sluttede Hans Erik sin tale.

Og så blev der råbt hurra for Fælleshuset, inden de første pølser blev langet over disken.