top

Illustration: Salamanderhusene, Real Capital A/S / KHR Architecture A/S

Travlhed og nye projekter op til ferien

Sommerferien er så småt startet hos B. Nygaard Sørensen A/S og der har været travlt op til. Det har dog givet pote, og BNS kan se frem til at arbejde videre med nye spændende projekter efter ferien.

B. Nygaard Sørensen A/S har netop skrevet kontrakt med den private boligudvikler Real Capital A/S om at bygge Salamanderhusene, som ligger i det nye boligområde Nærheden i Hedehusene, i totalentreprise. Salamanderhusene er en bebyggelse med 21 rækkehuse og 18 etageboliger på i alt 4.231 m2, og er tegnet af KHR Architecture A/S med Holmsgaard Ingeniører som tekniske rådgivere. Sagen er en forhandlingssag, som der er arbejdet med siden det tidlige forår, og byggeriet forventer opstart med grave- og jordarbejder i september 2019.

Derudover har BNS vundet totalentreprisen på Skævinge Kultur-, Idræts- og Fritidshus – SKIF. Det er den eksisterende Skævingehal, som skal omdannes til et moderne kultur-, idræts- og fritidshus, der i sin udformning, materialitet og organisering skal tale til fællesskabet og både bygning og udearealer skal favne bredt. Det nye hus skal kunne rumme de aktiviteter, som er populære nu – niche sportsgrenene, den smalle teaterscene og fremtidige aktiviteter, som søndagsjazz, kunstforeningsliv og madklub. Projektet er del af vores rammeaftale med Hillerød Kommune og forslaget er udarbejdet af arkitekterne Christensen & Co i samarbejde med 1:1 landskab og Rambøll.

Også på PQ-fronten går det stærkt, fortæller tilbudschef Jens Molter:

”Vi har søgt flere sager, som vi venter svar på og har flere ansøgninger på vej. Og lige nu arbejder vi videre med Høng Botilbud og Albertshøj etape 3, som vi netop er blevet PQ’et til.”

Høng Botilbud skal opføres i et nyt boligområde sydøst for Høng by og skal bestå af et fælleshus og 42 boliger fordelt i 4 bogrupper. Boligerne er til psykisk udfordrede personer med bl.a. misbrug og dobbelt-diagnoser samt fysiske handicaps. Det er arkitektfirmaet Vandkunsten der i samarbejde med Domea og Boligselskabet Alliken står bag byggeriet, som skal opføres i totalentreprise.

Albertshøj er en totalentreprise udbudt af Albertslund Kommune i forbindelse med udvidelse af Plejecentret Albertshøj i Albertslund Centrum. BNS har team med Entasis, Lassen Landskab og Sloth Møller.

Illustration: Salamanderhusene, Real Capital A/S / KHR Architecture A/S