top

 

 

BNS får stor ros for Helsingør Stadion

Bygherre giver B. Nygaard Sørensen A/S topkarakter for udførelsen af Helsingør Stadion.

”Et unikt samarbejde” og ”åben overfor nye samarbejdskonstruktioner” er nogle af de rosende gloser, som Helsingør Kommune bruger om samarbejdet med B. Nygaard Sørensen A/S i forbindelse med byggeriet af det ny Helsingør Stadion.

Det er BNKI – Byggeriets Nye KundeIndeks, som har gennemført evalueringen af byggeriet, hvor karaktererne på kundetilfredshed og kundeloyalitet er helt i top.

”Vi blev enige om en samarbejdsform, som viste sig at blive altafgørende og som indebar et helt unikt niveau af tillid, fleksibilitet og gensidig respekt. Det er en arbejdsform, som jeg aldrig har oplevet før og som langt de færreste entreprenører kan, tør eller vil være med til”, udtaler projektleder Hans Møller fra Helsingør Kommune i BNKI’s projektcertifikat for kundetilfredshed.

Hos B. Nygaard Sørensen A/S er tilfredsheden med samarbejdet gengældt.”For os er den primære årsag til, at samarbejdet er gået så godt, at Helsingør Kommune har været en meget engageret og aktiv bygherre, som har været interesseret i dialog og løsninger”, fortæller afdelingschef Klaus Peter Nielsen.

Nyt Helsingør Stadion består af opførelsen af et nyt stadionanlæg i forbindelse med de eksisterende idrætsfaciliteter, der knyttet sig til Helsingør Hallen. Det ny stadion blev indviet 8. august 2019.

Læs mere om projektet her.