top

 

 

Total mangelfri aflevering på boligbyggeriet Solkysten

BNS har netop afleveret de første 18 lejligheder til tiden og helt uden mangler. Årsagen er et godt og tæt samarbejde med rådgivere og bygherre samt et løsningsorienteret team på pladsen.

På grund af et suverænt samarbejde med rådgiverne fra Norconsult-KHS Arkitekter A/S kunne B. Nygaard Sørensen A/S aflevere 1. del (18 lejligheder) af det almene boligbyggeri Solkysten til tiden og uden en eneste mangel.

Projektleder Kim Christiansen fra B. Nygaard Sørensen A/S er ikke i tvivl om, hvad der er årsag til successen:

”Teamet på Solkysten arbejder enormt proaktivt og ser løsninger frem for udfordringer. En ting som er værdsat af hele rådgiverteamet og vores bygherre. Vi har fundet en metode, som har gjort det muligt at lave en hovedentreprise med blot 4 tekniske forespørgsler og med en løbende kontrol af alle arbejder og et gennemarbejdet 3D/BIM-projekt, har vi med vores samarbejdspartnere skabt en dialogbaseret byggeplads, hvor alle arbejder for at sikre et godt projekt.”
 

Nye løsninger og besøg af Byggeskadefonden

På byggeriet er facaderne blevet pudset med STO facadepuds direkte på facadeisoleringen og på grund af bygningernes forskellige højder, har teamet skulle tænke nye løsninger ind.

”De løsninger vi har skabt i samarbejde med vores facadeentreprenør EIP har været så unikke, at Byggeskadefonden kom forbi med hele virksomheden for at tage noter og billeder. Og resultatet efter en aflevering af 5.000 kvadratmeter facade er 0 mangler og blot én kommentar fra rådgiveren. Det har jeg aldrig prøvet før - at se en pudset facade uden pudseskel eller fejl”, fortæller en stolt Kim Christiansen.

Teamet arbejder nu videre på at aflevere de resterende 89 lejligheder til bygherren Domea.dk på samme gode måde.


Byggeriet Solkysten består af 107 almene familieboliger med henholdsvis 2, 3 og 4 rum i størrelsen 48-99 m2. Projektet består af to blokke. Den ene blok omfatter 18 almene familieboliger og er i 2 etager, hvor boligerne i stueetagen er udført som tilgængelige boliger. Den anden blok er U-formet, varierer fra 2 til 5 etager og indeholder 88 almene familieboliger og et mindre fælleslokale. Byggeriet forventes færdigt marts 2020.