Ragnarock, Danmarks Rockmuseum

Glæden ved at skabe

fremtidens byggeri

Ragnarock, Danmarks Rockmuseum

Glæden ved at skabe

fremtidens byggeri

Vi bygger for at skabe, fordi vi er drevet af glæden ved at skabe fremtidens bæredygtige byggeri. Hver dag arbejder vi for at skabe plads og nye bæredygtige muligheder for mennesker og virksomheder, og for klima og miljø.

Gammel Hellerup Gymnasium

Bedre rammer for studerende

Vi tænker stort, når vi bygger stort som småt

Store byggerier fortjener store tanker. Det gør små byggerier også. I BNS mestrer vi både de store og de mindre projekter indenfor nybyggeri såvel som renovering. Vi er drevet af glæden ved at skabe - om det er store ikon byggerier, mindre boligbyggerier eller renoveringsopgaver, så favner vi hele paletten.

Se vores projekter

BÆREDYGTIGHED ER EN DEL AF VORES DNA

Bæredygtighed har været omdrejningspunkt i vores projekter, så længe vi kan huske, og vi har mange certificerede byggerier i bagagen. Det er vi stolte af, og det er et område, vi fortsat har fokus på.

Læs om bæredygtighed

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv

Vi værner om vores medarbejdere og vores helt særlige kultur. Derfor gør vi meget ud af at videreuddanne vores medarbejdere, så de hele tiden er opdateret med den vigtigste viden, og vedligeholde vores gode arbejdsklima.

Bliv en del af BNS

Økonomisk styrke og stabilitet

Som en del af Pihl Koncernen står vi på et stærkt økonomisk fundament. Det giver os styrke og stabilitet til at varetage projekter af enhver størrelse. Vores økonomiske styrke betyder, at du trygt kan indgå samarbejde med os og være sikker på, at vi kan mestre projektet fagligt som økonomisk.

Læs om Pihl Koncernen
Glæden ved at skabe

Glæden ved at skabe

en del af Carlsberg Byen