Karriere

Bliv en del af et kompetent team

Gør karriere i BNS

I BNS er virksomhedsånden noget ganske særligt. Den vil vi gerne værne om og derfor gør vi meget ud af at værdsætte vores medarbejderes professionelle og sociale kompetencer, der er med til at skabe den sunde og stabile kultur.

Alsidigt og spændende praktikophold

Som bygningskonstruktør- eller bygningsingeniørpraktikant hos BNS kan du arbejde med mange forskellige typer opgaver inden for nybyggeri eller renovering i et godt og sikkert arbejdsmiljø med læring, sparring og praktisk erfaring på vores byggepladser.


Vi søger løbende praktikanter til vores byggepladser rundt omkring på Sjælland. Ønsker du at vide mere om et praktikophold i BNS, så kontakt os på job@bns.dk.

 

Ledige stillinger

I BNS er vi på en spændende rejse og vi leder derfor efter nye medarbejdere. Hvis du er interesseret i nye udfordringer, hører vi gerne fra dig. Du kan enten søge en af vores ledige stillinger eller sende en uopfordret ansøgning. 

Praktikant

Som praktikant i BNS bliver du en central spiller i projekteringen eller udførelsen af en hoved- eller totalentreprise. Du får rig mulighed for at afprøve din teoretiske viden i praksis og dermed styrke din fremtidige karriereudvikling. 

 

Vi søger netop nu en praktikant til 1. halvår 2023.

Læs mere om stillingen her

Uopfordret ansøgning

Hvis du har det rigtige DNA bestående af passion til faget og byggeriet, lysten og evnerne til at samarbejde og talentet til at se nye muligheder, så kan en karriere i BNS være noget for dig. Vi søger løbende nye kollegaer, så tøv ikke med at sende os en uopfordret ansøgning til job@bns.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af fremtidens byggeri

UDFORDRINGER AT VOKSE PÅ

En levende virksomhed er en lærende virksomhed. Vi tror på livslang læring, hvor efter- og videreuddannelse har sin naturlige plads. Men først og fremmest tror vi på, at vi udvikler os gennem de udfordringer, vi får. Derfor giver vi dig ansvar og udfordringer at vokse på.