Glæden ved at skabe

bæredygtige kvalitetsløsninger

Om os

Med fokus på bæredygtighed udfører vi komplekse som simple total-, hoved- og storentrepriser inden for såvel nybyggeri som renovering. Vores kompetencer bygger på mange års erfaring fra talrige projekter. 

Vi bygger på erfaring

BNS har eksisteret siden 1987 og trækker stadig på erfaringer fra dengang. Herudover er der kommet nye kompetente kræfter til og vi har samlet en stærk organisation med store ambitioner. 

Vi stiller det bedste hold til projektet

Vi er en del af en stærk koncern med et stort fællesskab. Det giver mulighed for altid at stille det bedste projekthold på tværs af selskaberne ud fra kompetencer og erfaring. Herved kan vi levere en driftssikker organisation skræddersyet til projektet.

Økonomisk styrke og stabilitet

Som en del af Pihl Koncernen står vi på et stærkt økonomisk fundament. Det giver os styrke og stabilitet til at varetage projekter af enhver størrelse. Vores økonomiske styrke betyder, at du trygt kan indgå samarbejde med os og være sikker på, at vi kan mestre projektet fagligt som økonomisk.

Læs om Pihl Koncernen

Vi lever op til vores aftaler

Vi er båret af en kultur af ærekærhed og ordentlighed – helt fra tilbudsarbejdet til aflevering. Det betyder, at hos os er en aftale en aftale og et ord et ord.

Glæden ved at skabe

unikke boliger for studerende

Korte og hurtige beslutningsveje

Vi er en projektorienteret organisation med en flad, fleksibel og enkel struktur med dertilhørende hurtige og effektive beslutningsveje. Det gør os til en agil partner og ikke en tung og bureaukratisk aktør. Vores ledelse følger projekterne tæt og gør os i stand til løbende at løse de udfordringer, der opstår.

Vi skaber bæredygtige kvalitetsløsninger

Bæredygtighed har været i centrum i vores projekter længe før, andre overhovedet begyndte at tænke på bæredygtighed. Derfor har vi mange certificerede byggerier i bagagen. Det er vi stolte af, og det er et område, vi fortsat har fokus på.

Læs om bæredygtighed