Vi tilbyder

En kompetent total-, hoved- og storentreprenør

Med fokus på kvalitet og bæredygtighed udfører vi total-, hoved- og storentrepriser inden for såvel nybyggeri som renovering. Vores
kunder er både private og offentlige bygherrer.

Kompetent total-, hoved-, storentreprenør

Som total-, hoved- og storentreprenør lytter vi aktivt til kundens ønsker og vi gør os umage med at forstå ønsker og behov. Vi er åbne for alle muligheder i bestræbelserne på at hjælpe med at gøre drømme til virkelighed.

Tryghed i projektudviklingen

Med vores høje faglighed kan vi i tæt samarbejde med kunden og rådgivere være med til at udvikle og optimere projekter, så de bliver bygbare inden for budget. Vi følger projektet tæt og ser udfordringer før de bliver til problemer - dermed fjerner vi løbende risici fra projektet.

Bæredygtigt byggeri

Bæredygtighed har været en del af vores DNA, så længe vi kan huske. Vi har tænkt i bæredygtighed længe før, det blev moderne. Derfor har vi mange certificerede byggerier i bagagen. Det er vi stolte af og det er et område, vi fortsat har fokus på.

Læs om bæredygtighed

BNS har opført Ragnarock

det ikoniske museum for pop, rock og ungdomskultur

Et tværfagligt samarbejde

Som en del af Pihl Koncernen kan vi trække på et stort netværk af dygtige fagfolk. Herudover har et tæt samarbejde med de bedste underentreprenører og leverandører i branchen. Disse muligheder er med til at sikre de bedste løsninger til dig som kunde.

Læs om Pihl Koncernen

En professionel samarbejdspartner

Vi stræber efter at tilføre vores projekter merværdi. Det sker via kreativ sparring med bygherrer, samarbejdspartnere og andre interessenter. Fordi vi har en bred kompetenceprofil kan vi inspirere ud over projektets rammer.

Måden vi arbejder på

Kvalitet i alt hvad vi gør - til tiden

Med vores kompetente medarbejdere og vores interne kvalitetssikringssystem, der tilpasses til de enkelte projekter, sikrer vi høj kvalitet i alle vores projekter. Det er vores bygherres sikkerhed for, at vi løser opgaven i høj kvalitet - og til rette tid.

En aftale er en aftale

Vi er båret af en kultur af ærekærhed og ordentlighed – helt fra tilbudsarbejdet til aflevering. Det betyder, at hos os er en aftale en aftale og et ord et ord, og det bakker vi op med hele vores organisation.

Vi giver en god oplevelse

Når vi opfører eller renoverer byggerier, lægger vi vægt på, at det skal være en god oplevelse. Vi trives med beboer- eller brugerkontakt og er mere end vant til at tage de fornødne hensyn til varslinger, nøglehåndtering og information. Vi omfavner området, holder infomøde og har god erfaring med at inddrage lokalområdet i projektet.

Vi tager ansvar

Vi er en ansvarlig virksomhed helt ind til kernen. Vi tager ansvar i forhold til kunder, leverandører, vores omverden og i forhold til vores medarbejdere og organisation. Vores ansvarlighed gælder både mennesker, miljø og den økonomiske bundlinje. Så også her er du i trygge hænder.

Nybyggeri og renovering

Vi mestrer såvel store som små projekter inden for nybyggeri og renovering.